Den sista dagen i de olympiska vinterspelen 2018 är här och de tävlingar som ännu inte har avrundats kommer att göra det idag. 4-mannatävlingen i bob kommer under natten att avgöras med de två sista heaten. Även damernas final i curling kommer att spelas inatt, där Sverige och Sydkorea ställs mot varandra i kampen om guldet. Finalen går av stapeln klockan 01:05 under natten.

Tidig morgon blir det sedan finaldags för herrarnas ishockeylag, där det blir en sista kamp mellan OAR och Tyskland. Sista loppet körs sedan i längdskidåkning när det är dags för damernas masstart, där bland annat Stina Nilsson och Charlotte Kalla kommer att delta. Kan Kalla knipa sin tionde medalj och därmed slå det innestående svenska rekordet? Loppet börjar klockan 07:15 svensk tid och går att se i Kanal 5.

Avslutningsceremonin för spelen hålls sedan klockan 12:00 svensk tid och även detta kan du följa i Kanal 5. Precis som invigningen brukar detta evenemang kunna bjuda på en ordentlig show där man för OS-fanan vidare till Japan som kommer att arrangera sommar-OS 2020.