Idag körs den sista alpina tävlingen under mästerskapet och denna blir i den helt nya olympiska grenen lagtävling. Här representeras nationerna utav ett lag bestående utav två kvinnliga och två manliga åkare. Lagen tävlar mot varandra på parallella slalombanor i olika heat där en vinst kvalificerar laget till nästa omgång. Det svenska laget består utav Frida Hansdotter, Anna Swenn Larsson, Emelie Wikström, Mattias Hargin, Kristoffer Jakobsen och André Myhrer och i det första loppet kommer man att ställas mot Slovenien. En annan spännande tävling att följa idag är herrarnas masstart i längdskidor

Curlingens medaljer ska nu delas ut och för herrarna kommer finalen mellan Sverige och USA spelas under morgonen. Vid lunchtid är det sedan dags för damernas bronsmatch och även herrarnas bronspeng i ishockey kommer att delas ut idag.

I snowboard kommer en mängd olika tävlingar att hållas idag, där man bland annat ska dela ut medaljen i herrarnas big air-tävling. Även herrarna och damernas tävlingar i paralell storslalom på snowboard kommer att avgöras.

4-manna tävlingen i bob är den sista OS-grenen att inledas och idag körs de två första heaten i tävlingen. Dessutom körs semifinaler och finaler i den nya OS-grenen masstart på skridskor.

Tävlingar att följa under lördagen:
03:00 Alpin lagtävling (Visas i Kanal 5)
06:00 Längdskidor masstart herrar (Visas i Kanal 5)
07:35 Curling herrar final (Visas i Kanal 9)