Omslagsbilden till detta inlägg är hämtad från Bildbyrån

Under onsdagen finns det en hel del spännande sport att följa ifrån Sydkorea. Redan inatt inleds det hela med ett flertal medaljer som ska delas ut, samt turneringar som inleds med svenska deltagare. De alpina tävlingarna har fått flytta om en del i sitt schema och inatt blir det därmed premiär för damerna. den gren man kommer att tävla i är slalom, där de båda åken går att följa live i Kanal 5. Anna Swenn Larsson kommer att åka som tvåa, Frida Hansdotter som sjua, Emelie Wikström som 19:e och Estelle Alphand som 22:a.

Curlingens mixade turnering är nu över och inatt inleds det hela för såväl herrarna som damerna. Sverige har lag med i båda grenarna där lagen hinner med sina första matcher under natten. För båda lagen väntar Danmark som motstånd.

I damernas hockeyturnering spelar Sverige sin viktiga placeringsmatch mot Schweiz, där resultatet avgör om man blir etta eller tvåa i gruppen. Andra grenar som det tävlas in under natten är konståkning, där paren ska köra sina korta program. I snowboard kommer i sin tur finaler i herrarnas halfpipe äga rum.

Höjdpunkter för natten:
02:15 + 05:45 Slalom damer (Visas i Kanal 5)
04:10 Ishockey Sverige-Schweiz (Visas i Kanal 5)