Precis som torsdagen så bjuder fredagen på ett fullt OS-schema med en mängd olika sporter att följa. På den alpina sidan så är det under fredagen dags för damernas två åk i slalom, samt herrarnas tävling i super-G. Båda grenarna har tidigare fått flyttas fram på grund utav det dåliga vädret, men som det ser ut ska dessa två grenar kunna köras under natten. Morgonen inleds sedan med längdskidor där herrarna ska köra sin tävling i fristil.

Curlingen fortsätter för såväl herrar som damer och båda svenska lagen kommer idag köra två respektive en match. Herrarna får möta USA under natten följt utav Storbritannien vid lunchtid. Damerna i sin tur möter OAR tidig morgon svensk tid. När det kommer till hockeyn så fortsätter herrarnas turnering och Sverige möter den här gången Tyskland.

Konståkningen fortsätter och här ska herrarna köra sitt korta program. I freestyle-åkningen kommer damernas tävling i AERIALS att hållas, samtidigt som man tävlar i skeleton på både herr- och damsidan. Även i hastighetsåkning på skridskor samt i snowboard kommer damerna göra upp om medaljer och herrarnas backhoppning i stor backe kommer att inledas.

Tävlingar att följa under fredagen:
02:00 + 05:15 Slalom damer (Visas i Kanal 5)
03:00 Super-G herrar (Visas i Kanal 5)
07:00 Fristil herrar (Visas i Kanal 5)
13:10 Ishockey Sverige-Tyskland (Visas i Kanal 5)